Dansk Melodi Grand Prix 2011 - køb billetter her

Billetguide.dk hjælper dig med at finde præcis de koncertbilletter du søger. Til højre finder du mere information om Dansk Melodi Grand Prix 2011.  Rigtig god koncert. dansk, melodi, grand, prix, køb, bestill, billetter, billet, bestille, ballerup, eurovisionens, 2011

Klik her for at købe billetter via Viagogo

Klik her for at købe billetter via BilletNet

Hvad/hvor er Danske Melodi Grand Prix 2011

Det er den kendte opskrift: 10 melodier fremført af en blanding af kendte og mindre kendte kunstnere kæmper om at blive vinder af Dansk Melodi Grand Prix - og dermed blive det danske musikbidrag, som skal repræsentere Danmark ved Eurovisionens Melodi Grand Prix 2011 - også kaldet Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf, Tyskland.
 
Melodi Grand Prix er et af de ældste koncepter i DR og udgør et program, hvor seerne findes i alle aldre og fra alle egne af landet. I 2011 finder årets store pop-brag sted i Ballerup, i deres Super Arena.  Det bliver ikke blot et underholdende tv-show lørdag aften. Ballerup Super Arena og DR vil stå sammen om en række musikkulturelle aktiviteter i dagene op til showet. (kilde:visitdenmark.dk)

dansk, melodi, grand, prix, køb, bestill, billetter, billet, bestille, ballerup, eurovisionens, 2011, arena

Billetter til Eurovision Song Contest

Skaf dig de bedste billetter fra vores udvalg af billetter til Eurovision Song Contest samt andre billetter til Shows og Teater Billetter hos viagogo. Eftersom alle billetter hos viagogo - inklusiv billetter til koncerter, sports arrangementer og teatret - er dækket af viagogos billetgaranti, kan du være sikker på at transaktionen er 100% sikker.
Skaf billetter til Eurovision Song Contest fra viagogo i dag!

 

dansk, melodi, grand, prix, køb, bestill, billetter, billet, bestille, ballerup, eurovisionens, 2011, aren


dansk, melodi, grand, prix, køb, bestill, billetter, billet, bestille, ballerup, eurovisionens, 2011, aren